Aby se u vás na rande cítila přítelkyně skvěle aneb jakou máte kuchyň

Aby se u vás na rande cítila přítelkyně skvěle aneb jakou máte kuchyň


Zvát si dívku na rande do bytu, na své první rande, bývá velmi ošemetné. Nesmírně totiž záleží na tom, aby se u vás vaše nastávající partnerka doma cítila příjemně, a aby vnímala váš byt jako součást vaší osobnosti. Nemusíme jistě nikomu z vás připomínat, že je vysloveně nutné mít příbytek uklizený a čistý – to je naprostý základ, od něhož se odvíjí další vztahové vazby a souvislosti.

mladý pár v kuchyni

A pokud se domníváte, že na rande s dívkou záleží hlavně na vhodném občerstvení a na odestlané ložnici, připravené na milování, pak se hluboce mýlíte. Na občerstvení nezáleží vůbec, protože kvalitní ženská osobnost je schopna vám s občerstvením pomoci, a i kdyby byla ložnice starší (a bude-li čistá), i to splní svůj účel.

příprava pokrmů

Co je ale nejdůležitější ze všeho, je koupelna, toaleta a kuchyně. Právě tam se odehrává to nejpodstatnější, v tomto prostředí se ženy a dívky cítí jako doma, a jestliže je osloví krásně obložená koupelna a moderní či rustikální kuchyně, komfortně vybavená a se vším, co k ní patří, pak učiníte významný krok k úspěchu. Nepodceňujte sílu rekonstruovaných kuchyní, protože většina žen umí vařit a kuchyně je pro ně pracovištěm. A je-li pracoviště naprosto perfektní a nelze-li mu nic vytknout, můžete očekávat posun ve vašem vztahu a možná i další brzké rande, které vám navrhne dívka sama. Ona sama za vámi může přijít a požádá vás, zda byste se příště nemohli sejít zas u vás doma, a ne v restauraci. Třeba vám navrhne, že si obleče zástěru, a že bude připravovat něco úžasného na zub, co jste ještě nejedl.

Dříve se ženy a dívky lákaly na sbírky motýlů, a mohl to být někdy i slušný trapas, ovšem vy nemusíte mít doma motýla ani jednoho, když máte naprosto dokonalou kuchyň z Prahy 9, kde bude vaše partnerka jako ryba ve vodě. Snadno se tu pak navzájem přesvědčíte o tom, že láska prochází žaludkem.